Yritysvalmennukset

Valmennuksen sisältö, taso ja toteutus suunnitellaan yksilöllisesti vastaamaan yrityksenne tarpeita ja tavoitteita. Tuemme matkaanne kohti uusia oivalluksia ja kasvua. Heittäydytään yhdessä rohkeasti kohti uusia kokemuksia. Menestys lähtee ihmisistä.

Hyvinvointivalmennukset

Ihminen on kokonaisuus ja hyvinvointi muodostuu kehon ja mielen tasapainosta. Kokonaisuuteen vaikuttavat vapaa- ja työaika sekä lepoon, harrastuksiin ja sosiaaliseen kanssakäymiseen käytetty aikaa. Hyvinvoiva työntekijä voi hyvin niin työ- kuin vapaa-ajallaan. Hyvinvointivalmennuksissa tutkitaan omaa hyvinvointia, rentoudutaan ja voimaannutaan.

Itsensä johtaminen ja voimavarat

Tässä valmennuksessa jokainen osallistuja lähtee pohtimaan oman itsensä johtamista ja voimavarojaan. Valmennuksen avulla löydetään ratkaisuja omiin haasteisiin arjen vaatimusten keskellä. Valmennuksen aikana saadaan oivalluksia ja vastauksia kysymyksiin kirjoitustehtävien, pohdintojen ja ryhmätehtävien avulla.

Ryhmävalmennus, kesto sopimuksen mukaan 3-12 tuntia.

Ajanhallinnasta ajansallintaan

Hallitseeko aika minua vai minä aikaa? Millaisia tunteita ajanhallinta minussa herättää ja miksi? Miten näen ja koen ajan? Valmennuksen avulla pureudumme syvälle syihin, joita ajan taustalta löytyy. Erilaisten uskomusrakenteiden ja ajatusten kanssa työskennellessä oivallamme omaa toimintaa ja sen jälkeen voimme tehdä muutoksia arjen tasolla. Kokeilemme erilaisia keinoja käsitellä ja sallia aikaa.

Ryhmävalmennus, kesto sopimuksen mukaan 3-12 tuntia.

Työyhteisötaitojen kehittäminen

Haluatko voimaantua yhdessä tiimin kanssa. Tässä työpajatyyppisessä kohtaamisessa pysähdytään löytämään omia ja työyhteisön taitoja. Tiimin taitokartta valmistuu yhdessä ryhmän kanssa ja se vahvistaa jokaisen vahvuuksia ja ryhmän yhteishenkeä. Oma paras itse ja tiimi tulee näkyväksi.

Ryhmävalmennus, kesto sopimuksen mukaan 3-12 tuntia.

Erilaisuuden tunnistaminen ja hyödyntäminen

Ihmiset ovat erilaisia. Olemme samalla kartalla, mutta maastomme poikkeavat toisistaan. Meillä kaikilla on kyky hypätä erilaisiin toimintatyyleihin. Tässä valmennuksessa havainnoimme, milloin itse olemme missäkin toimintatyylissä ja mitä hyviä ja huonoja puolia löydämme kustakin toimintatyylistä. Kokeilemme ja pohdimme mitä on hyvä yhteistyö niiden välillä.

Ryhmävalmennus, kesto sopimuksen mukaan 3-12 tuntia.

Ilolla ja innostuksella menestykseen

Toinen tuulettaa ja toinen hymyilee itsekseen. Mistä tiedät että olet tehnyt työsi hyvin ja mistä muut tietävät sen? Miten minä motivoidun ja mikä on minulle hyvä palaute? Kuinka minä haluan informaatiota ja miten tavoitteeni toteutuvat parhaiten? Motivoituneet ihmiset pääsevät tavoitteisiinsa ja tekemiseen tulee tarvittava innostus. Innostus tarttuu ja tuo mukanaan menestystä.

Ryhmävalmennus, kesto sopimuksen mukaan 3-12 tuntia.

Työnohjaus

Yksilö- ja/tai ryhmätyönohjaus
Hinta on 320€/kerta +alv. Kesto 1,5 tuntia.

Lue lisää

Upeasti Unille

Onko sinulla vaikeuksia nukahtaa iltaisin? Pyörit sängyssä ja uni ei vaan tule? Heräät aamuyöllä ja et saa enää uudelleen unta. Laukkaavatko ajatukset, pyörivätkö pelot mielessäsi tai vyöryvätkö työt mieleesi? Huomaatko itselläsi jotain näistä tai näitä kaikkia?

Upeasti unille on valmennusohjelma, jossa keskitytään työstämään mieltä kohti vaivatonta nukahtamista ja levollista unta. Teemme harjoituksia, jossa työstämme muun muassa suhdetta nukahtamiseen, uneen, aikaan ja omiin ajatuksiin. Lisäksi kartoitamme mielentilaa ennen nukkumaan menoa, selvitämme erilaisten aistiärsykkeiden vaikutusta juuri sinuun, sekä tarkastelemme mielen rakenteita ja niiden vaikutuksia nukahtamiseen ja syvään uneen.

Ryhmävalmennus, kesto sopimuksen mukaan 3-12 tuntia.
Yksilöhinta 1,5 tuntia. 320€+alv./henkilö. (Tapaamisten suositusmäärä minimissään 3 kertaa)

Olonrentous

Olonrentous kuljettaa sinut kohti omaa rentoutumisen ydintä. Se tarjoaa vastauksia siihen, kuinka juuri sinä rentoudut ja miten löydät hetken rentoutumiselle arjen keskellä. Tutustumme kehon ja mielen keinoihin rentoutua sekä teemme yhteisen rentoutusmatkan.

Ryhmävalmennus, kesto sopimuksen mukaan 2-6 tuntia.

Startti kevyeen ja hyvään oloon

Valmennus, jonka aikana ryhmä sitoutuu yhteiseen painonpudotuspiiriin. Kirkastetaan tavoitteet ja kirjataan ne näkyviksi. Kirjataan jokaisen omat askeleet ja ryhdytään toteuttamaan niitä. Näin kevyempi olo alkaa valtaamaan porukkaa ja yhteinen matka kohti kevyttä ja hyvää oloa voi alkaa.

Ryhmävalmennus, kesto sopimuksen mukaan 3-12 tuntia.

Joogaten rentouteen

Yhteinen joogatunti, jossa tehdään pehmeitä ryhtiä ja lantion seutua avaavia asentoja ensin jatkuvana liikkeenä, sitten YIN joogan tapaan viipyen pitkään rennoissa asennoissa ja lopuksi rentoudutaan mielikuvamatkalla.

Ryhmähinta 320€ +alv. Kesto 1,5 tuntia.
(kysy hinta erikseen säännöllisiin joogatunteihin)

Mindfulness rentoutuksen kautta läsnäoloon

Mindfulness eli hyväksyvään tietoiseen läsnäoloon perustuvalla rentoutus- ja stressinhallintamenetelmällä lisätään rentoutumiskykyä, itsetuntoa ja itsensä hyväksymistä. Harjoitteet ovat kehon ja mielen yhteyteen perustuvia läsnäoloharjoitteita sekä liikemeditaatiota, joilla harjoitamme pysähtymistä tähän hetkeen.

Ryhmähinta 320€ +alv. Kesto 1,5 tuntia.

Elämäsi kuntoon

Elämäsi kunnossa kokonaisuus on tasapainossa. Lähtötilanne arvioidaan alkukartoituksessa. Arvoimme erikseen työaikaa, vapaa-aikaa, läheisten kanssa vietettyä aikaa, ruokailutottumuksia, lepoa, rentoutumista ja liikunta-aktiivisuutta. Arvioiden pohjalta lähdetään miettimään pieniä askelia ja muutoksia, jotka lisäävät tunnetta omasta hyvästä olosta. Ne voivat olla muutoksia oman kalenterin käytössä, liikunnan annostelun muutoksia tai vapaa-ajan käytön muutoksia. Näistä tehdään yhteinen sopimus ja seurantasuunnitelma.

3-10 kerran ryhmä- tai yksilövalmennus

Elä Unelmaasi

Upea ryhmävalmennus, jonka aikana pääset tekemään unelmistasi totta. Valmennuksessa itse kukin kirjaa omat unelmansa, niin pienet kuin suuretkin. Samalla opit, miten vetovoimanlain avulla asiat tapahtuvat yksi kerrallaan. Pian huomaat eläväsi unelmaasi joka päivä!

Unelmiensa toteuttavien ja menestyvien ihmisten salaisuus on siinä, että he muistavat “tilata” haluamiansa asioita elämäänsä. He osaavat asettaa tavoitteensa oikein: he kykenevät kuvittelemaan unelmansa todeksi ja tuntemaan toiveensa toteutuneeksi. Menestyvä ihminen kykenee katsomaan itseään tavoitteesta käsin ja oivaltamaan, miten polku kohti menestystä rakennetaan. Valmennuksen aikana sinäkin löydät omat mahtavat unelmasi ja opit hauskan ja tehokkaan tavan myös toteuttaa ne. Elämässä saa sen mitä haluaa.

Kesto 1-3 tuntia ryhmä- tai yksilövalmennus

Unelmatallin tiloihin mahtuu valmennukseen 15 hengen ryhmä.

Tilaa sähköpostiisi Unelmatallin kuulumiset