Satu-Maria Ruotsalainen

Mindfulness ohjaaja, valmentaja (nuorten valmennus)

satu-maria@unelmatalli.fi

Olen käyttänyt mottona” Sitä saa, mitä tilaa”, sillä päästäkseen tai saavuttaakseen jotain tulee luopua jostain ja tehtävä itse muutos asian eteen. Hyvinvointivalmentajana ja Mindfulness-ohjaajana voisin kuvata ajatusmaailmaani siten, että ihmisellä on vastuu ja vapaus tehdä asioita omaksi parhaakseen. Valmennuksen ja mindfulness-menetelmän kautta on oppinut käyttämään enemmän tietoista läsnäoloa kaikkialla elämässäni – työssäni, liikunnassa, lasten kanssa leikkiessä ja mielen metelin hiljentämisessä.

Työssäni tuntuu huikealta auttaa ihmisiä oivaltamaan heille tärkeitä asioita, koostuivatpa ne melkein mistä tahansa elämän asioista. Elämä ja ihminen ovat kokonaisuuksia. Elämä ei ole suoritus vaan matka josta nautitaan! Arvot työssäni: sydämellä kuuntelu, keskittyminen ja tietoinen läsnäolo, kunnioitus, kannustus sekä ilolla toiminen näkyvät ja välittyvät asiakastyössäni.

Aurinko ja meri ovat voiman- ja energialähteitäni. Innostun uusista haasteista ja itseni päivittämisestä hyvinvoinnin saralla. Aina oppii uutta ja se tekee elämästä ihanaa!

satu_maria

Tilaa sähköpostiisi Unelmatallin kuulumiset