Mindfulness tunnilta virtaa työhön

syyskuu 28, 2015
Unelmatalli

Rentoutuminen ja stressi ovat kuin valo ja varjo. Kumpikin kuuluu normaaliin terveeseen elämään ja niiden kesken on vallittava tasapaino. Me teemme paljon ajatustyötä ja vastapainona olisi hyvä antaa mielelle taukoja, jotta pysymme energisinä ja luovina. Miten olisi, voisiko teidän yrityksessänne olla tarpeen stressitason laskeminen ja mielen energisoituminen yhteisellä Mindfulness tunnilla viikoittain.

Mindfulness voimaannuttaa, tuo lisää energiaa, kasvattaa keskittymiskykyä ja lisää rentoutta sekä hyvän olon tunnetta. Pääsimme itse kokeilemaan uusinta Firma Mindfulness tuntia ja minä sain vallattua sohvapaikan itselleni. Kyllä tuosta tuokiosta sai virtaa koko päiväksi.

Tämä yhteinen Mindfulnesshetki on 30-55 minuuttia pitkä. Pituuden ja kellonajan voitte päättää itse. Me tuomme teille valmiin ohjelman yhdessä sovituin väliajoin ja koulutamme henkilökunnastanne ohjaajat tätä tuotetta varten. Firma Mindfulness sisältää helppoja kehoa herätteleviä Pilatesharjoitteita ja Mindfulnessosion eli tietoisen läsnäolon valmiit harjoitteet.

Lisäksi vaihtoehtona ovat Firma Jooga ja Firma Syvävenyttely

Ota yhteyttä Unelmatalliin info@unelmatalli.fi tai soita Johannalle 0400776575, www.unelmatalli.fi

Palautetta koulutetulta Mindfulness ohjaajalta Suvilta.                                           

“ Kiitän ihanasta tunnista, jonka olette suunnitelleet. Tuntia on ollut mahtava ohjata ja saada kiitosta asiakkailta. Ohjelma on hyvin rakennettu ja tunnilla ikään kuin laskeudutaan Mindfulness harjoitteeseen, mikä tekee itse Mindfulnessin harjoittamisen helpommaksi. Ensimmäisen tunnin jälkeen kiinnitin huomiota, kuinka ihmiset edelleen halusivat suorittaa ja olenkin painottanut, että jokainen tekee omalla tavallaan. Ohjauksen jälkeen, jolloin itsekin on pystynyt toden teolla olemaan läsnä ja tekemään Mindfulness harjoitteen, olo on todella rentoutunut ja samalla energinen. Hieno tunne! Asiakkailta olen kuullut vain positiivista palautetta ja että tunti on hyvä ja ihanan rauhallinen. Tätä on selkeästi kaivattu. On ollut mahtava huomata, että miespuolisetkin henkilöt ovat löytäneet mukaan. ”

Ei kommentteja

Sinun on kirjauduttava jättääksesi kommentin.